Browsing » maj 2012

Osmose Baukeramik kataloger og vejledninger

Osmose står for højkvalitets-porcellanatofliser. Fra Osmose finder du hurtigt din favorit i en af de mange interessante serier f.eks. den nye LUXOR Madera eller mellem de brede formater Nafino, Dorado eller Carmina. Luna-serien findes i de store og moderne formater 60 x 60 cm og 30 x 60 cm. Til næsten alle serie er der [...]

Slidstyrke, frostsikkerhed og skridsikkerhed på keramiske fliser

Slidstyrken på en flise fortæller, hvor meget flisens glasur kan holde til og hvor hurtigt, at en flises glasur bliver synligt slidt.

Mosavits glasmosaikker og mosaikker til spa og swimmingpools

Mosavits glasmosaikker og mosaikker til spa og swimmingpools

I Mosavits galleri kan du se eksempler på projekter, som Mosavit har designet. Glasmosaikkerne er produceret af 100% genbrugsglas i den bedste kvalitet. Mosavits glasmosaikker er i formaterne 2,5 x 2,5 cm og 1,2 x 1,2 cm og er monteret med net på bagsiden.

Mosavits High Definition-fliseprogram

Mosavits High Definition-fliseprogram

Mosavit er den førende virksomhed i udviklingen af ​​nye mosaik-tendenser og åbner op for flere muligheder med indførelsen af High Definition-teknologien, som tillader et personligt design og præcist finish til dit personlige rum.

Oceanside håndlavet glasmosaik fra Spanien

Oceanside håndlavet glasmosaik fra Spanien

Eksklusivt håndlavet glasmosaik fra Spanien. Findes i mange formater, farver og sammensætninger. Et produkt for den kræsne og bevidste kunde.

« Previous Entries