Browsing » maj 2012

Osmose Baukeramik kataloger og vejledninger

Osmose står for højkvalitets-porcellanatofliser. Fra Osmose finder du hurtigt din favorit i en af de mange interessante serier. Luna-serien findes i de store og moderne formater 60 x 60 cm og 30 x 60 cm. Til næsten alle serie er der flotte dekorationer – specielt til det rektangulære format Dorado og Carmina. Øvrige formater 30 [...]

Slidstyrke, frostsikkerhed og skridsikkerhed på keramiske fliser

Slidstyrken på en flise fortæller, hvor meget flisens glasur kan holde til og hvor hurtigt, at en flises glasur bliver synligt slidt.

Mosavits glasmosaikker og mosaikker til spa og swimmingpools

Mosavits glasmosaikker og mosaikker til spa og swimmingpools

I Mosavits galleri kan du se eksempler på projekter, som Mosavit har designet. Glasmosaikkerne er produceret af 100% genbrugsglas i den bedste kvalitet. Mosavits glasmosaikker er i formaterne 2,5 x 2,5 cm og 1,2 x 1,2 cm og er monteret med net på bagsiden.

Mosavits High Definition-fliseprogram

Mosavits High Definition-fliseprogram

Mosavit er den førende virksomhed i udviklingen af ​​nye mosaik-tendenser og åbner op for flere muligheder med indførelsen af High Definition-teknologien, som tillader et personligt design og præcist finish til dit personlige rum.

Keraben

Keraben

Keraben tilbyder et stort facadeprogram i formatet 100 x 50 cm til nybyggeri og til renovering af facader, men også vægfliser og gulvfliser i alle afskygninger.